Yhteystiedot

Tiedotamme tapahtumista tämän sivun lisäksi sähköpostilistalla. Tiedotuslistalle voit kirjoittaa osoitteeseen vastakarva-l@helsinki.fi. Keskustelut käydään erillisellä keskustelulistalla, jonne voi kirjoittaa osoitteeseen vastakarva-keskustelu@helsinki.fi. Rohkaistukaamme vapaaseen ja hyvän hengen keskusteluun! Vastakarvalla on myös oma ryhmä Facebookissa.

Ohje listoille liittymiseen ja eroamiseen:

Tiedotuslista: Lähetä viesti ”subscribe vastakarva-l” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Eroaminen tapahtuu lähettämällä edelliseen osoitteeseen viesti ”unsubscribe vastakarva-l”. Ongelmatilanteissa voit kirjoittaa listan ylläpitäjälle: owner-vastakarva-l(at)helsinki.fi

Keskustelulista: Lähetä viesti ”subscribe vastakarva-keskustelu” (myöskin ilman lainausmerkkejä) ja samoin osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Eroaminen listalta tapahtuu lähettämällä viesti ”unsubscribe vastakarva-keskustelu” majordomolle.

Listat ovat kaksi eri listaa, joten niihin on liityttävä ja niistä on erottava kumpaisestakin erikseen. Voit hyvin myös tilata vain toista listaa.


Hallituksen yhteystiedot löytyvät täältä ja 2012 hallituksen osalta täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s